TAIGA TRAILS
Taiga Trails
Trektochten & Cursussen
Dag Activiteiten
EFR Träning
Foto's
Reacties & Reisverhalen
Links
Even voorstellen
Wat doen wij?
Waar wij leven
Contact
Kaart Värmland
Wat doen wij?
Taiga Trails is gespecialiseerd in het maken en begeleiden van trektochten, dagtochten en survivaltochten zowel in de zomer als in de winter, dwars door de mooiste ongerepte natuurgebieden van o.a. Canada en Zweden. Ook hebben de mensen achter Taiga Trails, samen met Cees Schoutsen, veel ervaring in het geven van persoonlijke ontwikkelingscursussen.
 
 
Ook voor andere cursussen zoals; Wilderness First Aid, Search & Rescue, Reanimatie/Eerste Hulp, Kanoclinic en Survivaltechnieken bent u bij Taiga Trails op het juiste adres. Zowel voor bedrijven, prive of in groepsverband. Neem vrijblijvend contact met ons op.

[email protected]
 
 
 

Onbekend maakt onbemind

Ons doel is om mensen te laten zien hoe mooi en wonderlijk de natuur met haar bewoners is. Doordat men tijdens de trektochten en cursussen bekend raakt met haar schoonheid en haar breekbaarheid hopen wij dat men zich meer bewust wordt van de essentie van natuurbehoud en haar bewoners respecteert.

Of zoals de indianen zeggen:

"Wat men niet kent, vreest men. En wat men vreest maakt men dood"

Het is belangrijk dat de generatie na ons ook ziet hoe mooi de natuur met haar bewoners is en dat natuurbehoud essentieel is. De schoonheid van de natuur en al het leven is geen computerspelletje dat na vernietiging gewoon weer opstart...

De moderne mens kan zich geen leven voorstellen zonder electriciteit en computers. Stel dat dit eens wegvalt?
Complete chaos breekt uit. Men moet terug naar de basis, maar de basis is vergeten.....
 
Die basis kunnen wij je bijbrengen....

Ook het verlenen van Eerste Hulp hetzij wel of niet in de wildernis is van groot belang wanneer men zelfstandig eropuit trekt in de natuur. Het geeft een veilig gevoel wanneer je weet wat je te doen staat bij een eventuele calamiteit. Ook deze kennis kunnen wij je bijbrengen. Kijk voor meer informatie onder het tabblad EFR Träning.
Taiga TrailsTrektochten & Cursussen Dag Activiteiten EFR TräningFoto'sReacties & ReisverhalenLinks