TAIGA TRAILS
Taiga Trails
Trektochten & Cursussen
Dag Activiteiten
EFR Träning
Foto's
Reacties & Reisverhalen
Links
Eigen vakantie samenstellen
Gecombineerde tocht Kano/Trekking
Wandelen vanuit basiskamp
Trektochten & Survival
Meerdaagse Kanotocht
Kaart/Kompas Cursus
Wolftracking
Trektocht met bagagevervoer
Back to Basic Zweden
Canada
Gecombineerde tocht Kano/Trekking
3-daagse tocht met Kano en te Voet
Datum op aanvraag
minimaal 4, maximaal 10 deelnemers

Onder leiding van een gecertificeerde wildernisgids gaan we de eerste dag op pad met onze Canadese kano's. De tocht leidt over een van de vele prachtige meren die Zweden rijk is. We varen langs de mooie stille oevers om wellicht nog een eland te zien of ander wild te spotten.

's-Avonds slaan we ons kamp op op een prachtig schiereiland vanwaar we een fenomenaal uitzicht hebben over het meer.
Er bestaat een grote kans dat we de bever kunnen zien en vanaf het strandje kunnen we genieten van de mooie zweedse avonden. We koken op het kampvuur en slapen in tentjes of onder een bestaand shelter (overkapping).

De volgende twee dagen trekken we te voet met onze rugzak verder dwars door het schitterende natuurpark Brattforsheden. Dit natuurpark staat bekend om haar idyllische rivier de Svartan en haar bewoners, de elanden, wolven en de beren. De tweede nacht slapen we ook in de tentjes of onder een bestaand shelter. 's-avonds bij het kampvuur zullen we nog lang nagenieten van de heerlijke omgeving en de ultieme rust. Op de derde dag lopen we het laatste traject door Brattforsheden naar onze blokhut aan het Stora Havsjon waar we nog even kunnen nagenieten.

Kano-ervaring en loopervaring is niet vereist. Zelfs met kinderen (vanaf 8 jaar) is deze reis prima te doen. Een onvergetelijke ervaring in de prachtige natuur van Zweden!
Kosten; SEK 2500 per persoon. (kinderen tot 12 jaar SEK 2000)
Inclusief; gebruik kano, redvest, peddel, noodzakelijk voedselpakket (ontbijt/lunch/avond), wildernisgids.
Exclusief: (Vlieg)reis, Transfer, Aanvullend/extra voedsel,Uitrusting zoals rugzak, slaapmatje, slaapzak, tent, wandelschoenen en Reisverzekering.

 GA MEE OP AVONTUUR!
Taiga TrailsTrektochten & Cursussen Dag Activiteiten EFR TräningFoto'sReacties & ReisverhalenLinks