TAIGA TRAILS
Taiga Trails
Trektochten & Cursussen
Dag Activiteiten
EFR Träning
Foto's
Reacties & Reisverhalen
Links
Wandeltocht met gids
Kanoverhuur
Kano Technieken Clinic
Wandeltocht met gids

In juli en augustus elke dinsdag en vrijdag van 09.15 tot +/- 15.30 uur
Start: Stora Havsjön, Kojåsen, 68395 Sunnemo (zie voor routebeschrijving "contact" pagina onder tabblad Taiga Trails.
Overig maanden van het jaar op aanvraag, ook in de winter!
Vanaf 7 jaar
.

Omdat Zweden voor het grootste gedeelte bestaat uit ongerepte natuur zijn er bijna geen mogelijkheden om een wandeling te maken over een gemarkeerd pad. Alleen de bossen in gaan zonder kennis van kaart en kompas kan tot vervelende en gevaarlijke situaties leiden en raden wij daarom af.
Dit is de reden dat wij u deze wandeltocht met gecertificeerde wildernis gids aanbieden zodat u op een veilige manier toch kennis kunt maken met de uitgestrekte wouden.

Elke dinsdag en vrijdag van de week gaat de wildernisgids op kaart en kompas door de prachtige natuur en langs de mooiste meren die Zweden rijk is. De kans dat u op deze manier een eland of misschien wel een wolf tegenkomt is aanwezig. Uiteraard wordt er onderweg aandacht besteed aan het lopen op kaart/kompas, sporenonderzoek, weerkunde en vuurmaken. De zelf meegebrachte lunch eten we onderweg in de natuur.
Enige conditie is wel een pre. Er zijn namelijk geen gebaande paden waar we overheen lopen.

Deze trip is zowel individueel als met een groep te boeken op elke dinsdag en vrijdag van de week. (maximaal 15 deelnemers)

Ook in de winter is de gegidste wandeling te boeken. Afhankelijk van de sneeuwconditie kunnen we ons op sneeuwschoenen of onze wandelschoenen verplaatsen. De wintertocht biedt veel extra´s omdat dan juist alle sporen goed zichtbaar zijn. Ook is het winterse landschap natuurlijk prachtig om doorheen te wandelen met haar bevroren meren en witte bomen.

SEK 380 per persoon (kinderen tussen 8 en 12 jaar SEK 220)
Exclusief: lunch en evt. sneeuwschoenhuur

Ga mee op avontuur!

Taiga TrailsTrektochten & Cursussen Dag Activiteiten EFR TräningFoto'sReacties & ReisverhalenLinks