TAIGA TRAILS
Taiga Trails
Trektochten & Cursussen
Dag Activiteiten
EFR Träning
Foto's
Reacties & Reisverhalen
Links
Eigen vakantie samenstellen
Gecombineerde tocht Kano/Trekking
Wandelen vanuit basiskamp
Trektochten & Survival
Meerdaagse Kanotocht
Kaart/Kompas Cursus
Wolftracking
Trektocht met bagagevervoer
Back to Basic Zweden
Canada
Trektocht met bagagevervoer

Minimaal 2, maximaal 8 deelnemers
Datum op verzoek

Heb je geen rugzak of wil je wel een trektocht maken maar niet de hele dag een zware rugzak dragen? Dan is dit de tocht voor jou!
Onder leiding van een gecertificeerde wildernisgids trekken we 5 dagen de Zweedse wildernis in. Bagage wordt aan het einde en aan het begin van elke dag opgehaald en gebracht zodat je niet zelf hoeft te sjouwen. De tenten, het voedsel en de persoonlijke bagage worden op de kampplek afgeleverd en opgehaald. We starten bij onze blokhut welke midden in de wildernis is gelegen aan het St. Havsjön (Värmland)  Gedurende de tocht gaan we op zoek naar onze basisvaardigheden die in de tijd van de indianen zo gewoon voor ons mensen waren. Reizen doen we te voet en per Canadese kano. Koken doen we op houtvuur.

We leren onderweg stomende rivieren over te steken, voedsel te zoeken, sporen te identificeren, vuur te maken en een onderkomen te bouwen. Ook het navigeren komt ruimschoots aan bod, zowel met kompas als met de middelen die de natuur ons te bieden heeft (zon/sterren). En uiteraard is er tijd om van de schoonheid van de natuur om ons heen te genieten en dit op foto vast te leggen.

De avonden brengen we door bij een gezellig kampvuur. Er zal ook aandacht zijn voor de bewoners van onze omgeving zoals de wolf, de eland, de beer, de bever en de vogels. En er is grote kans dat we deze tegen komen….Kosten; SEK 4700 per persoon.

Inclusief; vervoer bagage van/naar kamp, noodzakelijk voedselpakket (ontbijt/lunch/avond), gecertificeerde wildernisgids, gebruik lesmateriaal (kompas, kaart, boekjes)
Exclusief: (Vlieg)reis, Transfer, Aanvullend/extra voedsel,Uitrusting (slaapmatje, slaapzak, tent, wandelschoenen, persoonlijke uitrusting) en Reisverzekering.

 GA MEE OP AVONTUUR!
Taiga TrailsTrektochten & Cursussen Dag Activiteiten EFR TräningFoto'sReacties & ReisverhalenLinks