TAIGA TRAILS
Taiga Trails
Trektochten & Cursussen
Dag Activiteiten
EFR Träning
Foto's
Reacties & Reisverhalen
Links
Reanimatie / Eerste Hulp Cursus
Wilderness First Aid & Search And Rescue
EFR Träning


 Wie ben ik?

Mijn naam is Cynthia  le Fèbre. Ik ben gediplomeerd EFR (Emergency First Response) instructeur. In Nederland heb ik lesgegeven voor diverse BHV bedrijven en ben ik erkend NIBHV Instructeur Levensreddend Handelen / Reanimatie. In Zweden ben ik lid van de Akutgrupp en inzetbaar als Eerste Hulpverlener gedurende wedstrijden, (sport)evenementen, rallys, concerten en overige situaties waarin Eerste Hulp geboden moet worden. Verder ben ik actief lid van het Civilföravarsförbundet in Filipstad. 

Ik heb een beroepsbrandweer (duiker) achtergrond (Brandweer Haarlem) waardoor ik veel ervaring heb opgedaan in praktijksituaties met slachtoffers. 

Uit ervaring kan ik zeggen dat het een grote voldoening geeft wanneer je mensen en dieren kan helpen in situaties waarin hij/zij gewond is geraakt en afhankelijk is van hulp door derden.

Helpen kun je doen door het toepassen van vaardigheden die je in deze EFR cursussen kunt opdoen. Mijn doelstelling is om zoveel mogelijk mensen op te leiden zodat de overlevingskans van slachtoffers vergroot kan worden.

Want.....

Iedereen loopt de kans om eens in een situatie terecht te komen waarin iemand in zijn of haar nabijheid een hartfalen of een ongeval krijgt. Wat doe je in zo’n geval? Blijf je staan kijken of ga je handelen en help je andere mensen hun overlevingskansen te vergroten?

Via de medische opleidingspoot, EFR Träning, vanTaiga Trails, kunt u de vaardigheden opdoen die hiervoor nodig zijn. EFR Träning geeft Reanimatie / AED cursus alsmede Eerste Hulp (Levensreddend handelen). Ook verzorgen wij complete Wilderness First Aid cursussen met aandacht voor Search & Rescue alsmede Swift Water Rescue. Kijk in het submenu hiernaast voor de complete cursusinhoud en prijs.

Wees niet bang je verantwoordelijkheid te nemen en help mee een leven te redden!

De cursussen zijn gebaseerd op internationaal erkende medische richtlijnen voor hulp in noodgevallen en volgen dezelfde prioriteiten en procedures van de professionele hulpverleners.

De overwegingen en conclusies zijn gebaseerd op die van de Basic Life Support Working Group (BLS) van de International Liaison Committee on Resuscitation (ILCOR). De Europese Reanimatie Raad is ook onderdeel van het ILCOR.

Derhalve zijn de cursussen gebaseerd op de Wereldwijde Reanimatieraad Richtlijnen en dus ook op de Richtlijnen van de Europese Reanimatie Raad. Kijk voor meer informatie omtrent de ECC (europese reanimatie raad) en het ILCOR op
http://www.erc.edu/index.php/ilcor/en/ 

 

Taiga TrailsTrektochten & Cursussen Dag Activiteiten EFR TräningFoto'sReacties & ReisverhalenLinks