TAIGA TRAILS
Taiga Trails
Trektochten & Cursussen
Dag Activiteiten
EFR Träning
Foto's
Reacties & Reisverhalen
Links
Even voorstellen
Wat doen wij?
Waar wij leven
Contact
Kaart Värmland
Even voorstellen
 
Robert Zwetsloot
Gecertificeerde Wildernis Gids
 
 

 

Robert heeft een jarenlange opleiding tot Wildernis Gids gevold. De climax van deze opleiding ligt in Canada bij Taku Adventures waar hij succesvol de International Wilderness Guide opleiding heeft afgerond . Robert is inmiddels een zeer ervaren wildernis gids. Hij gidst o.a. trektochten en geeft outdoor-, survival-, en persoonlijke ontwikkelings opleidingen met zijn eigen bedrijf Taiga Trails in Zweden. Ook gidst hij tochten en geeft hij survival opleidingen voor collega outdoorbedrijven in o.a. Canada (Taku Adventures)

Gedurende de tijd in Canada heeft hij een schat aan kennis opgedaan op het gebied van Navigatie, Weerkunde, Search & Rescue, Wilderness First Aid, Overleven in de natuur en Swift Water Rescue. Tevens heeft Robert de nodige opleidingen gevolgd en afgerond op het gebied van de berg- en buitensport zoals Swift Water Rescue Technician Advanced en heeft hij zijn wapenvergunning in Canada en Zweden om voor bescherming een geweer op tochten mee te nemen.
 
 

 
 Cynthia le Fèbre
Instructor Emergency First Response en begeleidster van tochten

Samen met Robert heeft Cynthia ook de nodige cursussen gevolgd en afgerond in de bergsport en veel ervaring opgedaan in het maken van rugzaktrektochten.Tevens heeft Cynthia het Swift Water Rescue Technician diploma van Rescue 3 International en is zij intructeur Reanimatie / Eerste Hulp voor de Emergency First Response Organisatie die wereldwijd erkend is. Ook geeft zij de Wilderness First Aid cursus in Zweden.

Zij woont nu in Zweden maar is werkzaam geweest in de uitrukdienst van de Brandweer Haarlem. Ook heeft ze in Nederland les gegeven in Levensreddend Handelen en Reanimatie alsmede brandtraining voor de BHV gegeven. Zij is NIBHV erkend instructeur. In Zweden is ze lid van de Akutgruppe en inzetbaar als Eerste Hulpverlener gedurende wedstrijden, (sport)evenementen, concerten en overige situaties waarin Eerste Hulp geboden moet worden. Verder is ze actief lid van het Civilföravarsförbundet in Filipstad. Door deze ervaringen in de praktijk heeft ze een goed gevoel voor risico-inschatting ontwikkeld en kan ze adequaat reageren in stressvolle omstandigheden.

   

Door de kennis, de jarenlange ervaring  en hun liefde voor de natuur kunnen zij u op een veilige manier de allermooiste plekken die de natuur te bieden heeft, laten zien. Deze twee mensen zijn hierdoor uw beste partner in de buitensport.

  
 
Taiga TrailsTrektochten & Cursussen Dag Activiteiten EFR TräningFoto'sReacties & ReisverhalenLinks